Vertrouw ons uw verhuizing van A tot Z toe

Balza heeft meer dan 30 jaar ervaring in de verhuissector en is actief in zowel Brussel als in de rest van België. Wij kunnen eveneens uw verhuizing naar elk ander Europees land verzorgen.

Dankzij onze kwaliteitsvolle service, de aanwezigheid van de zaakvoerder bij elke verhuizing en de vakkundigheid van ons team, hebben wij een ijzersterke reputatie opgebouwd. Wij proberen steeds volledig te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en dit tegen de beste prijzen.

Wij beschikken over voertuigen van verschillende grootten en verhuisliften om zo goed mogelijk tegemoet te kunnen komen aan uw noden en wensen. Bovendien beschikken wij over een opslagplaats voor onze klanten die op zoek zijn naar een opslagruimte in de rand van Brussel.

Ontdek hier al onze diensten in detail!

Nationale verhuizingen

Bereid uw verhuizing op maat voor met onze firma. Voor ons is elke klant uniek. Wij bestuderen elke aanvraag uitvoerig en stellen vervolgens een gedetailleerde offerte op maat op.

We organiseren elke verhuizing van A tot Z en beschikken over al het nodige materiaal voor het inpakken en vervoeren van uw inboedel met de meeste voorzorg: noppenfolie, inpakpapier, verhuisdozen in verschillende soorten en maten, kledingdozen, dekens, karren, verhuislint, beschermhoezen, enz.

We zijn er ons van bewust dat een verhuizing heel wat stress met zich mee kan brengen, daarom zorgen we ervoor dat alle werkzaamheden vlekkeloos verlopen, in de beste omstandigheden en met vertrouwen.

We verzorgen uw complete verhuizing te Brussel, Waals-Brabant, Vlaams-Brabant en de rest van België, van het inpakken tot het uitpakken van uw volledige inboedel.

Internationale verhuizingen

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we eveneens uw verhuizing naar Frankrijk, Spanje en Duitsland verzorgen. Onze waaier aan diensten en ons hoogtechnologisch materiaal zorgen ervoor dat we ons kunnen aanpassen aan elke situatie. We nemen ook de administratieve formaliteiten die bij een verhuizing naar het buitenland komen kijken voor onze rekening.

Bent u van plan om naar een verder gelegen land of zelfs naar een land buiten Europa te verhuizen? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Liftservice

Geraken uw meubels niet in de lift of door de trappenhal? Maak uw leven gemakkelijker en maak gebruik van onze efficiënte liftservice. Onze hoogtechnologische liften worden bestuurd door vakkundige operators voor een vlekkeloos en veilig verloop.

Wij bieden u deze dienst aan voor uw verhuizing maar ook voor de levering van meubels, huishoudtoestellen en alle andere zware en/of grote objecten. Geniet van voordelige prijzen voor een service op maat.

Meubelbewaring

Wenst u uw meubels in bewaring te geven gedurende een zekere tijd? Dat kan in onze meubelbewaring te Sint-Pieters-Leeuw, op 5min afstand van de Brusselse ring. Onze opslagplaats wordt 24/24u bewaakt en wij verzekeren u optimale veiligheid.

U kan gebruik maken van onze meubelbewaring tijdens uw verhuizing, indien u een tijdje naar het buitenland moet of voor elke andere reden.

Aarzel niet om een afspraak te nemen om onze opslagplaats op voorhand te bezoeken zodat u zelf kan vaststellen in welke goede omstandigheden uw inboedel zal worden bewaard.

Contact met ons

Wenst u beroep te doen op ons voor uw verhuizing? Wenst u bijkomende informatie over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.